Covid-19 Reglement

Maatregelen om verspreiding van Covid-19 tegen te gaan
In verband met het Covid-19 geldt op dit moment een speciaal protocol op Can Bora Lodges. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het Spaanse Ministerie van Gezondheid.

De belangrijkste regels zijn;
– Schud elkaar geen handen,
– Houd 1,5 meter afstand,
– Was of desinfecteer regelmatig uw handen,
– Kuch altijd in uw ellenboog,
– Als u koorts heeft of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.
– Bij het niet naleven en niet volgen van de richtlijnen behoudt Can Bora Lodges zich het recht u toegang tot het terrein te ontzeggen.

Boekingen en betalingen
Boek en betaal indien mogelijk online.

Receptie
Bij aankomst en bij vertrek kan er maximaal 1 persoon in onze receptie terecht. Daarnaast kunt ons via de aangemaakte Whatsapp groep 24 uur per dag vragen stellen.

Gebruik beschermingsmiddelen.
Can Bora Lodges biedt u naast de reguliere schoonmaak voldoende mogelijkheid oppervlakte en handen te desinfecteren. Wij raden wij u aan zoveel mogelijk beschermende mond/neus maskers te dragen.

Terrein
Houdt alsjeblieft 1,5 meter afstand tot anderen en houdt rechts aan op de paden.

Het Sanitair gebouw
Het sanitair gebouw is open, echter volledig toegewezen aan de Nature en Adventure Lodges. Bij het betreden van het sanitair gebouw dienen slippers en mond/neus maskers te worden gedragen. In het sanitair gebouw zijn papieren handdoekjes en desinfecterende handzeep aanwezig.

Afwasplaats
Houdt ook bij de afwasplaats rekening met de 1,5 meter afstand.

Restaurant
In het restaurant staan de tafel ruim van elkaar opgesteld en is er mogelijkheid oppervlakte en handen te desinfecteren.

Zwembad
Can Bora Lodges heeft een zoutwater zwembad en het COVID-19 kan niet overleven in zoutwater. Uw kunt het zwembad daarom zonder problemen gebruiken. Er mogen maximaal 8 personen tegelijk in het zwembad aanwezig zijn en u dient vooraf gebruik te maken van de zoetwater douche naast het zwembad. In en rond het zwembad dient u ook 1,5 meter afstand te houden. Bij gebruik van het meubilair dient u ten alle tijden een handdoek te gebruiken.

Medisch consult
Bij opkomende Covid-19 gerelateerde klachten dient u zich te richten tot de Covid-19 hulpdienst. Bel hiervoor 061. Ga niet op eigen beweging langs bij een huisartsenpost dan wel ziekenhuis. Vanuit de hulpdienst wordt u geadviseerd en de eventueel noodzakelijke aanpak gecoördineerd.